e-Matching.nl

Onze score

Kwaliteit profielen

Gebruiksvriendelijkheid

Functionaliteiten

Klantenservice

Prijs/kwaliteit

score 8,5 / 10

Naar de site »

e-Matching.nl

De meeste zullen e-Matching.nl wel kennen van reclame via televisie en/of radio. Datingsite e-Matching.nl richt zich specifiek op hbo'ers en academici. e-Matching.nl beschikt over een App voor zowel Apple als Android. e-Matching.nl voert het certificaat van Thuiswinkel waarborg en is lid van het Keurmerk Veilig Daten, welke mede is opgericht door de Consumentenbond.

Voordelen

Naast het feit dat de site zich specifiek richt op hoogopgeleide mensen, beschikt de site over bijvoorbeeld een datingcoach en kan men tegen betaling ook een second opinion aanvragen. Hierbij krijg je advies omtrent je profielteksten, foto's en zoekopdrachten. Verder is de klantservice zowel per e-mail alsmede telefonisch bereikbaar. Daarnaast organiseert e-Matching.nl ook regelmatig Speeddating evenementen door het land.

Nadelen

De site werkt verder prima en biedt ook voldoende aanbod in iedere leeftijdscategorie. Een nadeel van de site is dat er geen chatfunctie is om snel berichten uit te wisselen. Ook is de layout enigszins gedateerd en kan deze wel een update gebruiken.

Tarieven
Abonnement Prijs
1 maand € 19.95 doorlopend
3 maanden € 49.95 eenmalig
6 maanden € 79.95 eenmalig
12 maanden € 129.95 eenmalig

Waarom e-Matching.nl?

e-Matching.nl is een datingsite die de afgelopen jaren veel naamsbekendheid heeft verworven via diverse kanalen. De site heeft mede daardoor een ruim ledenbestand opgebouwd. Daarnaast hoor, zie of lees je weinig klachten over de site in tegenstelling tot vele andere collega datingsites. "Durft u het aan..."

Naar de site »
; ;