VictoriaMilan.nl

Onze score

Kwaliteit profielen

Gebruiksvriendelijkheid

Functionaliteiten

Klantenservice

Prijs/kwaliteit

score 6,5 / 10

Naar de site »

VictoriaMilan.nl

VictoriaMilan.nl is van oorsprong een Noorse casual datingsite gericht op gebonden mannen en vrouwen die binnen hun relatie de spanning en intimiteit missen. De site is zowel in Nederland als in Europa flink aan het groeien. De site is discreet en volledig anoniem en geschikt voor zowel computer, tablet als mobiel.

Voordelen

De site biedt naast de standaard opties als chatten en berichten sturen ook enkele leuke andere opties. Zo kunnen deelnemers virtuele cadeaus naar elkaar sturen, of kan men het profiel toevoegen aan de ProfileBooster. Omdat de site gericht is op de getrouwde mens is anonimiteit gewenst. Om niet plotseling betrapt te worden door je partner heeft VictoriaMilan.nl een paniek-knop bedacht. Hiermee wordt je direct doorgestuurd naar YouTube.nl.

Nadelen

Veel casual datingsites hebben over het algemeen een beperkt aanbod vrouwelijke deelnemers. Bij VictoriaMilan.nl zijn deze aantallen eveneens erg laag. Uit eigen onderzoek blijkt dat het percentage vrouwen onder de 10% ligt. Vrouwen worden dan ook overladen met berichten. VictoriaMilan.nl beschikt verder over een vrij trage mobiele website. De abonnementsprijzen liggen vrij hoog, zeker als je bekijkt dat mannelijke deelnemer vrij weinig vrouwen op de site aantreffen.

Tarieven
Abonnement Prijs
1 maand € 54.99 per maand
3 maanden € 29.99 per maand
6 maanden € 24.99 per maand
12 maanden € 19.99 per maand

Waarom VictoriaMilan.nl?

Zoals hierboven al reeds werd aangegeven is het vrouwelijke aanbod minimaal en heb je als man een beperkte keus. Je moet als man dan ook alles uit de kast halen om haar aandacht te trekken. Heb je die aandacht dat is een date snel geregeld. Met leuke opties als het geven van virtuele cadeaus onderscheidt VictoriaMilan.nl zich van de rest. Vrouwelijke deelnemers hoeven overigens niet te klagen over aandacht en hebben meer dan voldoende keus.

Naar de site »
; ;