StedenDating.nl

Onze score

Kwaliteit profielen

Gebruiksvriendelijkheid

Functionaliteiten

Klantenservice

Prijs/kwaliteit

score 8,6 / 10

Naar de site »

StedenDating.nl

StedenDating.nl is een landelijke datingsite met een plaatselijk karakter. Van Groningen tot aan Maastricht en van Enschede tot Den Haag. Voor iedere stad is er een eigen site gelanceerd en kun je direct na inschrijving op zoek naar deelnemers in de betreffende omgeving. Met de FotoZapper functie kun je dagelijks snel en eenvoudig het aanbod bekijken, wat bijvoorbeeld ideaal is op je mobiel.

Voordelen

Het grootste voordeel van StedenDating.nl is het regionale karakter van de site en dat er voor bijna iedere stad een lokale site/layout beschikbaar is. Ondanks dat het landelijk zoeken naar deelnemers wel mogelijk is, geeft dit lokale aspect toch het gevoel alsof je daadwerkelijk in je eigen dorp of stad aan het zoeken bent naar leuke contacten.

Nadelen

StedenDating.nl is een prettige datingsite met voldoende leden en kent nauwelijks nadelen. De klantenservice is ook goed bereikbaar en de site zit duidelijk in elkaar. Wellicht het enige kritiekpunt is dat men bij inschrijven transparanter kan zijn over eventuele abonnementen en de mogelijkheden bij een gratis lidmaatschap. Een ander mogelijk nadeel is dat de klantenservice niet telefonisch bereikbaar is, echter voor een online dienst zou e-mail moeten volstaan, zeker gezien de e-mails zeer snel worden afgehandeld.

Tarieven
Abonnement Prijs
1 maand € 24.99 per maand
2 maanden € 19.99 per maand
4 maanden € 14.99 per maand

Waarom StedenDating.nl?

StedenDating.nl is een prettige datingsite die net als alles andere sites van Safe Dating Networks soepel navigeert en ook over een heldere layout beschikt. Met een breed aanbod is de kans op het vinden van een date erg groot. Wie twijfels heeft over de slagingskansen op StedenDating.nl kan de vele succesverhalen op de site nog eens nalezen.

Naar de site »
; ;