SeniorenGeluk.nl

Onze score

Kwaliteit profielen

Gebruiksvriendelijkheid

Functionaliteiten

Klantenservice

Prijs/kwaliteit

score 8,5 / 10

Naar de site »

SeniorenGeluk.nl

SeniorenGeluk.nl is een Nederlandse datingsite specifiek voor 50-plussers. In tegenstelling tot andere senioren datingsites hanteert SeniorenGeluk.nl een minimale leeftijdsgrens van 45. De website is eind 2015 in een nieuw jasje gestoken waarbij veel aandacht is uitgegaan naar design en gebruikersgemak. SeniorenGeluk.nl beschikte over een App alsmede een aparte mobiele site. Bij de lancering van de nieuwe site zijn zowel de App als de mobiele site komen te vervallen en is men overgestapt op één responsive site die zich automatisch aanpast aan het apparaat (computer, laptop of mobiel).

Voordelen

De site is speciaal gericht op 50-plussers en biedt een ruim aanbod aan singles die actief op zoek zijn naar een leuke partner, date of vriendschap. Positief is dat ook de leeftijdsgroep 65+ voldoende wordt vertegenwoordigd in tegenstelling tot vele andere datingsites. Daarnaast biedt SeniorenGeluk.nl deelnemers de mogelijkheid om de site voor 14 dagen uit te proberen, waar dit bij andere sites minimaal een maand betreft. Hierdoor krijg je al snel een indruk van de mogelijkheden op de site. Een abonnement is vervolgens eenvoudig te wijzigen naar periodes van 30 of 90 dagen. Tegenwoordig hebben maar weinig grote datingsite nog een chatfunctie. SeniorenGeluk.nl geeft deze mogelijkheid echter wel en maakt het dan ook mogelijk om veilig met deelnemers te chatten.

Nadelen

Zoals iedere datingsite heeft ook SeniorenGeluk.nl zijn voor- en nadelen. Zo werkt SeniorenGeluk.nl met een credits systeem wat wellicht voor de wat ouderen op de site tot enige verwarring kan leiden. Voor vragen en onduidelijkheden hieromtrent kunt u wel eenvoudig contact opnemen met de klantenservice. Verder is het jammer dat er geen duidelijke inzage is in hoe lang deelnemers al lid zijn en wie wel of geen VIP-lid is. Daarnaast ontbreekt de mogelijkheid om een leeftijdsvoorkeur op te geven waarbij deelnemers slechts door de opgegeven leeftijdsvoorkeur benaderd kunnen worden.

Tarieven
Abonnement Prijs
1 maand € 24.99 per maand
2 maanden € 19.99 per maand
4 maanden € 14.99 per maand

Waarom SeniorenGeluk.nl?

Dat senioren hun geluk inmiddels vinden via SeniorenGeluk.nl wijzen ook de vele succesverhalen uit. Ook het ledenbestand is behoorlijk wat zelfs naarmate de leeftijd vordert nog behoorlijk te noemen is. Ondanks enkele concurrenten op het gebied van seniorendating is SeniorenGeluk.nl vernieuwend en heeft het ook veruit het grootste ledenbestand. Ondanks dat deze wel eens mag opgeschoond worden, zijn er veel actieve leden wat zorgt voor een grote kans op leuke contacten.

Naar de site »
; ;