SecondLove.nl

Onze score

Kwaliteit profielen

Gebruiksvriendelijkheid

Functionaliteiten

Klantenservice

Prijs/kwaliteit

score 6,5 / 10

Naar de site »

SecondLove.nl

SecondLove.nl is een erotische datingsite met de nadruk op het beginnen van een affaire of vreemdgaan. De site is veelvuldig te zien op televisie en radio wat uiteindelijk tot grote ergernissen heeft geleid bij de SGP, die een verbod eiste op het maken van reclame voor overspel.

Voordelen

De site is erg overzichtelijk en de negatief bedoelde opmerkingen vanuit de SGP hebben de site veel gratis publiciteit opgeleverd. De site is dan ook flink gegroeid en heeft veel actieve leden. Ook kan de site in alle leeftijdscategorieën interessante cijfers overleggen wat betreft de verhouding man/vrouw.

Tijdens ons onderzoek bleek dat je als deelnemer met betaalde toegang alleen andere deelnemers met betaalde toegang kunt zien. Dat de verhouding man/vrouw ongeveer gelijk is doet ons dan ook vermoeden dat vrijwel alle vrouwen op de site een betaalde status hebben (al dan niet gratis verkregen) en dat dit overeenkomt met het aantal mannen dat betaald heeft voor een abonnement. Het totaal aantal ingeschreven mannen zal naar onze mening veel hoger zijn dan het aantal vrouwen. Voor een casual datingsite is het niet realistisch om er vanuit te gaan dat er evenveel ingeschreven mannen als vrouwen zijn. Door alleen deelnemers met betaalde status te tonen, is de spoeling wel erg dun. In de media schermt Secondlove.nl met grote deelnemersaantallen. Wij hebben echter op geen enkel moment in Nederland meer dan 3.000 deelnemers van eender welk geslacht gevonden.

Nadelen

Het grootste nadeel van Secondlove is toch wel de prijs. Voor slechts een maand lidmaatschap betaal je al direct € 74,90, los van mogelijke aanbiedingen. Voor die prijs krijg je echter vrij weinig. Ook zie je na de gratis aanmelding geen profielen met foto en kun je als gratis lid zelfs niet eens een foto plaatsen. Na betaling blijkt dan dat veel foto's ook nog eens op verzoek zijn. Je zal dan derhalve eerst contact moeten leggen en dus een abonnement afsluiten alvorens je een foto ziet.

Tarieven
Abonnement Prijs
1 maand € 74.90 per maand
3 maanden € 31.65 per maand
6 maanden € 25.83 per maand

Waarom SecondLove.nl?

Voor diegene die op zoek zijn naar een spannende date, of waar de sleur al enige tijd in de relatie zit, is Secondlove een prima site. De site is geheel anoniem en ook met een gratis lidmaatschap kunnen deelnemers geen foto's zien. SecondLove.nl profileert zich als een site voor een affaire of vreemdgangers, en anonimiteit is dan ook erg belangrijk!

Naar de site »
; ;