Relatieplanet.nl

Onze score

Kwaliteit profielen

Gebruiksvriendelijkheid

Functionaliteiten

Klantenservice

Prijs/kwaliteit

score 8,2 / 10

Naar de site »

Relatieplanet.nl

Relatieplanet.nl, ook wel RP genoemd, is opgericht in 2002 en daarmee één van de oudste en meest bekende datingsites van Nederland. In tegenstelling tot vele andere datingsites richt Relatieplanet.nl zich op het brede publiek. Eind 2015 is de site geheel in een nieuw jasje gestoken. Naast een nieuw en verfrissend uiterlijk is de site ook geschikt gemaakt voor mobiele apparaten (tablets en smartphones). Hiermee wordt het bereik en gebruikersgemak aanzienlijk vergroot.

Voordelen

Één van de grote voordelen van Relatieplanet.nl is de naamsbekendheid die zij over de jaren heeft opgebouwd. Mede hierdoor hebben zij over de jaren heen een groot ledenbestand opgebouwd en is eenieder vertrouwd met de site. De nieuwe layout die eind 2015 is geïntroduceerd is verfrissend, overzichtelijk, zeer gebruiksvriendelijk en bovendien geschikt voor alle apparaten. Daarnaast staat Relatieplanet.nl bekend om haar brede aanbod singleactiviteiten. Verder beschikt Relatieplanet.nl over een uitgebreide Blog met tips, adviezen en leuke artikelen. Voor leden die communicatief minder goed onderlegd zijn, het lastig vinden om contact te leggen of graag adviezen ontvangen voor hun eerste date, kunnen gebruik maken van een ervaren datingcoach.

Nadelen

Afgezien van het feit dat de site erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is kunnen er vraagtekens gezet worden bij diverse gegevens die op de site vermeld staan. Zo kunnen het aantal matches direct na inschrijving betwijfeld worden, wat niet realistisch lijkt te zijn. Verder is er geen inzage in hoe lang deelnemers al actief zijn op de site en rijst de vraag dan ook hoeveel actieve leden Relatieplanet.nl daadwerkelijk op de site heeft. Het veelvuldig plaatsen van uitingen van acties om een abonnementen af te sluiten kan leiden tot irritaties bij de deelnemers.

Tarieven
Abonnement Prijs
1 maand € 24.95 per maand
3 maanden € 14.95 per maand
6 maanden € 9.95 per maand

Waarom Relatieplanet.nl?

Relatieplanet is al jaar en dag de datingsite van Nederland en valt jaarlijks in de prijzen in de categorie beste datingsite van Nederland. Dit is dan ook reden genoeg om je aan te melden. De site heeft een ruim aanbod in alle leeftijdscategorieën. Gezamenlijk met de in 2015 geheel vernieuwde lay-out maakt RP een zeer prettige datingsite waar je eenvoudig en snel een nieuwe partner vindt.s

Naar de site »
; ;