RegioSwingers.nl

Onze score

Kwaliteit profielen

Gebruiksvriendelijkheid

Functionaliteiten

Klantenservice

Prijs/kwaliteit

score 8 / 10

Naar de site »

RegioSwingers.nl

RegioSwingers.nl heeft sinds de start in 2009 een flinke bijdrage geleverd aan de doorbreking van een taboe op 'swingen'. De site is er zowel voor de doorgewinterde swingers als voor stellen die voor het eerst de wereld van het swingen ontdekken. Met de verfilming van het boek "Nieuwe Buren" van Saskia Noort, waar RegioSwingers.nl een bijdrage aan heeft geleverd, kreeg de site een flink boost.

Voordelen

Een groot voordeel van de site is dat het voor de beginnende swingers vrij laagdrempelig gemaakt wordt om je in te schrijven en de site geheel vrijblijvend te proberen. Daarnaast hoef je niet je identiteit gelijk kenbaar te maken, maar kun je ook een foto op verzoek toesturen. Mocht je eerste date op niks uitdraaien dan heb je op RegioSwingers.nl in no-time een nieuwe date.

Nadelen

De site werkt verder prima en heeft voldoende aanbod. Desalniettemin is het een gemis dat je bij inschrijving als stel niet beide profielen kunt opgeven. Je dient derhalve een keuze te maken of je de vrouwelijke of mannelijke deelnemer opgeeft. Vervolgens zul je in de profielomschrijving beide profielen nader kunnen toelichten.

Tarieven
Abonnement Prijs
1 maand € 24.99 per maand
2 maanden € 19.99 per maand
4 maanden € 14.99 per maand

Waarom RegioSwingers.nl?

Ontdek de wereld van het swingen via Regioswingers.nl. Je vindt er steeds meer jonge stellen die op zoek gaan naar het avontuur van het swingen. De extra spanning voor jonge stellen of het opnieuw leven inblazen van je relatie is voor vele een reden om zich aan te melden. Ervaar de wereld van swingen en ruil ook eens van partner via RegioSwingers.nl!

Naar de site »
; ;