Ondeugend-Daten.nl

Onze score

Kwaliteit profielen

Gebruiksvriendelijkheid

Functionaliteiten

Klantenservice

Prijs/kwaliteit

score 8,3 / 10

Naar de site »

Ondeugend-Daten.nl

Ondeugend-Daten.nl is een casual datingsite voor alle leeftijden. Zowel mannen, vrouwen als stellen kunnen hier op zoek naar wat extra spanning. Ook maakt het niet uit of je getrouwd of vrijgezel bent. Een erotische datingsite waar vele deelnemers hun fantasieën werkelijkheid laten worden.

Voordelen

Ondeugend-Daten.nl heeft met haar naam een erg sterke domeinnaam in handen. Waar vele erotische datingsite te expliciet zijn en vaak tot afkeer leidt vooral bij het vrouwelijke publiek, heeft Ondeugend-Daten.nl weinig problemen met het aantrekken van vrouwen. Ondeugend-Daten.nl wekt daarmee de nieuwsgierigheid van velen die op zoek zijn naar een beetje spanning buiten de relatie om. Door het niet al te extreem erotisch georiënteerde karakter zet dit deelnemers ook veel meer aan om een foto te plaatsen. Binnen enkele dagen heb je een leuke spannende date te pakken, of heb je al een paar erotische chats achter de rug.

Nadelen

Een nadeel waar (soft) erotische datingsites mee te maken hebben, en ook Ondeugend-Daten.nl, is dat er ook veel vunzigheid mee gepaard gaat. Waar Ondeugend-Daten.nl respect hoog in het vaandel heeft staan, ontkomen deelnemers er ook op deze site niet aan. Er blijft in dergelijke gevallen niets anders over dan de deelnemer te blokkeren en er melding van te maken bij de klantenservice

Tarieven
Abonnement Prijs
1 maand € 24.99 per maand
2 maanden € 19.99 per maand
4 maanden € 14.99 per maand

Waarom Ondeugend-Daten.nl?

Niet op zoek naar het extreme, meer wel behoefte aan dat beetje extra spanning? Dan is Ondeugend-Daten.nl de ideale startplek. Na het complementeren van je profiel heb je vrij eenvoudig en snel contact met leuke spontane en niet te vergeten 'ondeugende' deelnemers. Van een spannende chat, een eenmalig casual date of een langdurende relatie, je vindt geheid waar je naar op zoek bent.

Naar de site »
; ;