Novamora.nl

Onze score

Kwaliteit profielen

Gebruiksvriendelijkheid

Functionaliteiten

Klantenservice

Prijs/kwaliteit

score 8,6 / 10

Naar de site »

Novamora.nl

Datingsite Novamora.nl is gestart in februari 2017 en heeft zich in slechts enkele maanden gevestigd als één van de grootste erotische datingsites van Nederland. Novamora timmert dan ook hard aan de weg via reclames op zowel TV en Radio als diverse online platformen. De slogan "Gun je seksleven een boost" is dan ook vast en zeker wel een keer ten gehore gekomen. De site richt zich op zowel mannen, vrouwen als stellen (met of zonder vaste relatie) die behoefte hebben aan spannende erotische contacten.

Voordelen

Novamora is inmiddels bij het grote publiek bekend door de vele radio- en tv commercials en biedt voldoende ledenaantallen zodat iedereen binnen afzienbare tijd enkele leuke contacten opdoet.
De site heeft een strakke en frisse uitstraling en de spanning druipt van de inschrijfpagina af. De site heeft sinds de start al enkele malen een update gehad, wat betekent dat er regelmatig nieuwe functies en/of verbeteringen op de site zijn. Een groot voordeel is dan men op de site de meeste expliciete foto's kan uitschakelen.

Nadelen

Novamora is een vrij nieuwe datingsite en moet zich, ondanks de enorme populariteit, nog wel bewijzen. Er zijn dan ook weinig klachten, ervaringen en reviews van bekend. Of dit dan ook echt een nadeel is valt te betwijfelen.
Verder zijn er natuurlijk al dermate veel casual datingsites dat er genoeg concurrentie is voor Novamora.nl. Het is dan ook afwachten of Novamora zich kan blijven handhaven tussen de reeds gevestigde erotische sites.

Tarieven
Abonnement Prijs
1 maand € 24.99 per maand
2 maanden € 19.99 per maand
4 maanden € 14.99 per maand

Waarom Novamora.nl?

Toe aan wat extra spanning? Staat je seksleven op een laag pitje? Of wens je samen met je partner eens te experimenteren met een extra partner of stel? Novamora.nl biedt voor ieder wat wils.
In slechts enkele stappen ben je ingeschreven op Novamora.nl en kun je dezelfde dag nog in contact treden met één of meerdere van de vele actieve profielen op de site. De site is momenteel erg HOT en is dan ook zeker de moeite waard!

Naar de site »
; ;