Lexa.nl

Onze score

Kwaliteit profielen

Gebruiksvriendelijkheid

Functionaliteiten

Klantenservice

Prijs/kwaliteit

score 8,7 / 10

Naar de site »

Lexa.nl

Iedereen heeft wel eens gehoord van Lexa.nl. Via televisie, radio of internet wordt de laatste jaren veel geadverteerd. De bekendheid is te zien in het aantal dagelijkse nieuwe deelnemers. Lexa.nl is dan ook één van de grootste datingsites van Nederland.

Voordelen

Lexa.nl trekt een breed publiek en is naast Nederland ook in andere landen actief. Dit kan voor deelnemers die graag wensen te chatten een voordeel zijn, daar het aanbod daardoor aanzienlijk groter wordt. Het vele adverteren levert uiteindelijk ruim voldoende aanbod op voor zowel mannen als vrouwen. Ook het inschrijfproces is eenvoudig en na het plaatsen van een foto heb je vrij snel je eerste berichten in je postvak.

Nadelen

De site is in vergelijking tot menig andere datingsite erg druk en onoverzichtelijk. Deelnemers die al wat langer bekend zijn met Lexa.nl zullen daar vermoedelijk minder moeite mee hebben dan nieuwe bezoekers. De zoekfunctie is beperkt en niet erg prettig in vergelijking tot andere sites en het automatisch laden van meerdere profielen in de lijst met zoekresultaten loopt regelmatig vast in verschillende browsers. Verder is het jammer dat het niet altijd direct duidelijk is of getoonde aantallen betrekking hebben op Lexa.nl Nederland of internationaal.

Tarieven
Abonnement Prijs
1 maand € 24.99 per maand
3 maanden € 16.99 per maand
6 maanden € 9.99 per maand

Waarom Lexa.nl?

De hoofdreden om in te schrijven op Lexa.nl is vermoedelijk het aantal deelnemers. Lexa.nl is de grootste datingsite van Nederland. Wel dient hierbij de kanttekening geplaatst te worden dat 'beste-datingsites-nederland' dit zelf niet heeft kunnen vaststellen. Ook de functies die de site biedt zijn prettig en de site is ook op ieder apparaat toegankelijk.

Naar de site »
; ;