EliteDating.nl

Onze score

Kwaliteit profielen

Gebruiksvriendelijkheid

Functionaliteiten

Klantenservice

Prijs/kwaliteit

score 6,2 / 10

Naar de site »

EliteDating.nl

EliteDating.nl was voorheen bekend onder de naam eDarling.nl. Met de naamsverandering is de site zich ook meer gaan richten op 'singles met niveau'. EliteDating.nl werkt op basis van een persoonlijkheidstest. Op basis van de test ontvangt u partnervoorstellen. Hoe serieuzer de test wordt ingevuld des te betere matches EliteDating.nl u voorschotelt.

Voordelen

Met de speciaal ontworpen persoonlijkheidstest ben je in staat om via EliteDating.nl zeer gericht op zoek te gaan naar een hoogopgeleide partner. Door de recente naamwijzing van eDarling naar EliteDating.nl streeft men naar een betere positionering. Dit komt dan ook ten goede aan de kwaliteit van de profielen en betere matches. EliteDating.nl heeft een heldere site en is beschikbaar op alle apparaten. Daarnaast kunnen deelnemers geverifieerd lid worden, wat voor een extra betrouwbaarheid zorgt.

Nadelen

Dat je voor menig datingsite moet betalen is niets nieuws, echter het nadeel van de abonnementen bij EliteDating.nl is, dat het alleen mogelijkheden voor langere termijn biedt. Zo is de minimale periode 6 maanden of anders 12 of 24 maanden. Het is zodoende niet mogelijk om bijvoorbeeld de site een maand of kortere periode te proberen. Ondanks dat men is aangesloten bij 'Thuiswinkel Waarborg' houdt EliteDating.nl zich niet aan de wet met betrekking tot het herroepingsrecht. Op het moment dat je een betaald lidmaatschap afsluit en binnen 14 dagen wenst te herroepen (bijvoorbeeld na 1 dag) wordt er direct voor 1 maand abonnementsgeld in rekening gebracht. Dit is niet overeenkomstig met de wet noch met hetgeen wat thuiswinkel op de site vermeld "de consument de kosten van het gedeelte van de dienst dat is uitgevoerd naar evenredigheid dient te vergoeden".

Tarieven
Abonnement Prijs
6 maanden € 29.90 per maand
12 maanden € 24.90 per maand
24 maanden € 19.99 per maand

Waarom EliteDating.nl?

Voor diegene die inkomens- of opleidingsniveau erg belangrijk vinden binnen een relatie vindt in EliteDating.nl de ideale datingsite. Je treft er een ruim aanbod hoogopgeleide singles die alleen actief en serieus op zoek zijn naar een relatie.

Naar de site »
; ;