Be2.nl

Onze score

Kwaliteit profielen

Gebruiksvriendelijkheid

Functionaliteiten

Klantenservice

Prijs/kwaliteit

score 6 / 10

Naar de site »

Be2.nl

Be2.nl is een algemene datingsite voor zowel jong als oud. Be2.nl was de afgelopen jaren een grote speler op de markt van online dating. Er kan echter geconstateerd worden dat Be2.nl al weer ruime tijd veel minder adverteert via radio, televisie en op internet. Het vermoeden bestaat dat Be2.nl het lastig heeft tegen de vele concurrerende datingsites. Met de matching methode op basis van een persoonlijkheidstest dient Be2.nl op te boksen tegen andere grote spelers als EliteDating.nl en Parship.nl.

Voordelen

Be2.nl kenmerkt zich door de 'Be2 index' waarbij de hoogte van de index de mate van overeenkomst aangeeft. Het is dus vrij gemakkelijk te zien welke matches hoog scoren en de hoogste slagingskans geven. Een groot voordeel is dat Premiumleden ook succesgarantie gegarandeerd wordt met minimaal 10 partneraanbevelingen.

Nadelen

Een groot nadeel van de site is dat wanneer je de zoekcriteria aanpast het vervolgens tot 24 uur kan duren alvorens je nieuwe matches ontvangt, wat niet echt iets van deze tijd is. Ook zijn er weinig mogelijkheden om contact te leggen, op het sturen van een bericht na. Zo ontbreken er mogelijkheden als het versturen van een knipoogje of andere gelijkwaardige opties. Verder is de minimum abonnementsperiode 3 maanden en heeft men derhalve weinig mogelijkheden om de site eerst uit te proberen.

De prijzen van de verschillende abonnementen zijn in verhouding tot veel andere sites ook aan de hoge kant. Om in aanmerking te komen voor een maandbedrag dat enigszins in lijn ligt met de maandprijzen van andere datingsites, dient men al meteen een abonnement te nemen voor 12 maanden. Dan gaat het toch om een bedrag van bijna € 300 wat vervolgens ook in één keer betaald dient te worden.

Tarieven
Abonnement Prijs
3 maanden € 49.90 per maand
6 maanden € 29.90 per maand
12 maanden € 24.90 per maand

Waarom Be2.nl?

BE2 is een datingsite die al geruime tijd meedraait en ook een groot ledenbestand heeft opgebouwd. Aangezien abonnementen langere periodes omvatten zijn er over het algemeen ook meer leden actief lid. De unieke BE2 Index maakt het mogelijk om zeer snel de ideale partner te vinden of te selecteren op meest overeenkomende matches.

Naar de site »
; ;