Alleenstaande-Mamas.nl

Onze score

Kwaliteit profielen

Gebruiksvriendelijkheid

Functionaliteiten

Klantenservice

Prijs/kwaliteit

score 8,5 / 10

Naar de site »

Alleenstaande-Mamas.nl

Alleenstaande-Mamas.nl richt zich op een steeds groter worden doelgroep alleenstaande moeders (en vaders) in Nederland. Daarmee biedt Alleenstaande-Mamas.nl een perfect platform voor een doelgroep waarvoor het vrij lastig is naast het drukke bestaan van werken, zorg voor de kinderen en huishouden ook nog tijd te vinden om een nieuwe partner te zoeken. Met name de groep jonge alleenstaande moeders, in de leeftijd van 18 tot 25 jaar, groeit aanzienlijk en de site is dan ook met name gericht op de leeftijdscategorie 18 tot 45 jaar. Desalniettemin zie je ook dat de oudere deelnemers, waarvan soms de kinderen al het huis uit zijn, zich tot de site voelen aangetrokken.

Voordelen

Een belangrijk pluspunt van Alleenstaande-Mamas.nl is dat veel van de deelnemers kinderen hebben en derhalve begrip hebben voor elkaars situatie. Dit verklaart dan ook mede de populariteit van Alleenstaande-mamas.nl. Ook is er eenvoudig te filteren op deelnemers met 1, 2 of meerdere kinderen of op deelnemers die wellicht nog een kinderwens hebben. Dit voorkomt teleurstellingen achteraf. Doordat de site ook mobiel zeer toegankelijk is, maakt dit het eenvoudig om ook tijdens de enorm drukke agenda tussentijds je profiel te raadplegen en korte gesprekken online te voeren.

Nadelen

Wat als nadeel beschouwd kan worden is dat Alleenstaande-Mamas.nl nog te veel op een standaard datingsite lijkt en er wellicht meer mogelijkheden zijn om meer nadruk te leggen op het ouderschap en ouder/kind relatie. Daarnaast kan de abonnementsprijzen een afkerende werking hebben voor ouders die veelal parttime werken in combinatie met de zorg voor de kinderen. Daarnaast is mogelijk een nadeel vanuit een alleenstaande ouder gezien dat er ook een grote groep deelnemers op de site zit die geen kinderen heeft. Echter mag je er in die gevallen wel vanuit gaan dat deze deelnemers niet opzien tegen een date met een single ouder.

Tarieven
Abonnement Prijs
1 maand € 24.99 per maand
2 maanden € 19.99 per maand
4 maanden € 14.99 per maand

Waarom Alleenstaande-Mamas.nl?

Alleenstaande-Mamas.nl is de site bij uitstek voor single moeders en vaders die weer actief op zoek wensen te gaan naar een partner. Een drukke baan, zorg voor de kinderen en het runnen van het huishouden maken het vaak lastig om in je spaarzame vrije tijd nog op zoek te gaan naar een leuke partner. Een speciale datingsite voor Single Moeders is dan ook ideaal, aangezien men aan de hand van de vele zoekcriteria al een grote voorselectie kan maken. Ook is direct duidelijk dat een mogelijke partner geen problemen heeft met het feit dat je al kinderen hebt.

Naar de site »
; ;