50plusmatch

Onze score

Kwaliteit profielen

Gebruiksvriendelijkheid

Functionaliteiten

Klantenservice

Prijs/kwaliteit

score 8,2 / 10

Naar de site »

50plusmatch

50plusmatch.nl is een datingsite specifiek voor senioren. Inschrijven is toegestaan vanaf 50 jaar en ondanks het feit dat naarmate je ouder wordt de bevolking slinkt, is er voldoende aanbod in alle leeftijdscategorieën. De site heeft een aantal leuke extra functionaliteiten in tegenstelling tot vele andere datingsites, denk daarbij bijvoorbeeld aan het doen van een quiz met een deelnemer.

Voordelen

Doordat de site slechts beschikbaar is voor 50-plussers maakt het dat 50plusmatch.nl een perfecte site is voor ouderen. Het voordeel ten opzichte van algemene sites is dat men niet lastig gevallen kan worden door jongere doelgroepen. Ook is de site overzichtelijk en helder qua communicatie. Tevens kun je zowel van de mobiele site gebruik maken als van specifieke Apps voor Android en iOS. 50plusmatch.nl is aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten en bij Thuiswinkel Waarborg.

Nadelen

Bij het testen van 50plusmatch.nl hebben wij ervaren dat een profiel in één geval na een week inactiviteit zonder verdere melding van de site werd verwijderd. Of dit vaker zo gebeurt, is ons niet duidelijk. Het grootste nadeel voor de betalende klant zijn de betalingsvoorwaarden van de site. 50plusmatch.nl is aangesloten bij 'Thuiswinkel Waarborg' en voert ook het 'Keurmerk Veilig Daten', maar houdt zich met het herroepingsrecht ons inziens niet aan de wet. De redelijke vergoeding die zij vragen binnen een bedenktijd van 14 dagen staat gelijk aan het maandabonnement terwijl dit slechts verrekend zou mogen worden op basis van gebruik. Ook op de site van Thuiswinkel Waarborg staat vermeld "de consument de kosten van het gedeelte van de dienst dat is uitgevoerd naar evenredigheid dient te vergoeden". Daarmee is het bedrag dat 50plusmatch.nl in rekening brengt buitenproportioneel te noemen wanneer zij bij bijvoorbeeld een dag gebruik het bedrag voor een maand in rekening brengen.

Tarieven
Abonnement Prijs
1 maand € 29.95 per maand
3 maanden € 19.95 per maand
6 maanden € 14.95 per maand
12 maanden € 9.95 per maand

Waarom 50plusmatch?

Ondanks dat er wat zaken naar onze mening niet op orde zijn met betrekking tot het herroepingsrecht is 50plusmatch.nl een een prettige datingsite met veel actieve leden. Je hebt er in niet afzienbare tijd vele leuke contacten opgedaan. Wanneer je het op deze site naar je zin hebt dan is het herroepingsrecht uiteraard ook niet aan de orde.

Naar de site »
; ;